× Poštovani kupci, pre nego što krenete kod nas zbog određenog artikla molimo Vas da nas pozovete i pitate da li je proizvod dostupan, ili nam pišite.
Lager se menja iz dana u dan jer nismo klasnična online prodavnica vec imamo prodajno mesto.

Partizanske avijacije 24, Bežanijska Kosa 063/264-204

PRIMEBEBE Autosedište grupa 0+/1/2 FLIP AUTUMN GREY (od 0-25 kg)

7.949,00 RSD
Uzrast:
0-4 godine
Proizvod za:
bebedečakedevojčice
Brend:
Primebebe
Šifra:
0171105

Udobno autosedište za male spavače i razigrane predškolarce izrađena u skladu sa standardom ECE R44/04 za ovu grupu autosedišta. 2 načina upotrebe: u smeru obrnutom od kretanja vozila za decu od 0-13 kg (grupa 0+) i u smeru kretanja automobila za decu od 9- 25 kg ( grupa 1/2/3 ). Udobna presvlaka i dodatni jastučići za manju decu kao i jastučići kojima su obloženi pojasevi osiguravaju udobnu vožnju za sve uzraste i na dugim vožnjama. Sedište ima 3 položaja za nagib. Pojasevi se lako podešavaju po visini deteta. Sistem za podešavanje pojaseva će vam osigurati brzo i jednostavno smešatanje deteta u autosedište. Za decu težine od 15-25 kg koristi se bez pojaseva, okrenuta isključivo u smjeru kretanja automobila. Dete se vezuje pojasevima u automobilu. Jasne oznake na sadištu ( crvena i plava boja) kao i slikovni opis na samom sedištu će vam olakšati montažu

Na ovom proizvodu trenutno nema unetih komentara


Pošaljite Komentar

YAS TOYS nastoji da sve fotografije i informacije koje su prikazane na sajtu budu precizne i tačne, ali ne može garantovati potpunu ispravnost.