× Poštovani kupci, pre nego što krenete kod nas zbog određenog artikla molimo Vas da nas pozovete i pitate da li je proizvod dostupan, ili nam pišite.
Lager se menja iz dana u dan jer nismo klasnična online prodavnica vec imamo prodajno mesto.

Partizanske avijacije 24, Bežanijska Kosa 063/264-204

Barbie extra pink jakna

3.990,00 RSD
Uzrast:
1-12 godina
Proizvod za:
devojčice
Brend:
Barbie
Šifra:
954999

Kada je u pitanju moda, Barbie Ekstra lutke imaju stav „vise je vise“, sa 15 dodataka koji ukljucuju odecu i modne dodatke, kao i kucne ljubimce i dodatke za kucne ljubimce. Barbie Ekstra lutke nose smelu modu i svetle boje! Svaka Barbie lutka ima svoj jedinstveni stil koji je razigran i vrhunski. I njihovi ljubimci - svaki drugaciji i svi divni - takodje imaju mnogo licnosti! Deca su unesena u tome da se zabavljaju sa modom sa sljokicama, gumenim ljubimcima, emodzijima i istaknutom kosom. Zabavan i razigran izgled pokazuje njen samouvereni stil sa svetlucavim gornjim delom i pantalonama sa stampom na zvezde u slojevima jarko ruzicastog, ekstra leprsavog kaputa. Figura prasenceta kucnog ljubimca je takodje oh-tako-EKSTRA, sa rogom jednoroga i krilima koji se moze ukloniti, krevetom u obliku oblaka i razigranim izrazom lica. Svaki set se prodaje zasebno, zavisno od dostupnosti. Lutke ne mogu stajati same. Boje i ukrasi mogu se razlikovati.

Na ovom proizvodu trenutno nema unetih komentara


Pošaljite Komentar

YAS TOYS nastoji da sve fotografije i informacije koje su prikazane na sajtu budu precizne i tačne, ali ne može garantovati potpunu ispravnost.