× Poštovani kupci, pre nego što krenete kod nas zbog određenog artikla molimo Vas da nas pozovete i pitate da li je proizvod dostupan, ili nam pišite.
Lager se menja iz dana u dan jer nismo klasnična online prodavnica vec imamo prodajno mesto.

Partizanske avijacije 24, Bežanijska Kosa 063/264-204

PINK DOLL HOUSE "MALIBU"

20.499,00 RSD
Uzrast:
1-12 godina
Proizvod za:
devojčice
Brend:
Woody Toys
Šifra:
91333

Kućica za lutke je visoka 120 cm. Idealno za Barbi lutke - Kućica za lutke je dizajnirana za smeštaj Barbie lutaka. Kvalitetna igračka – proizvod sa oznakom CE, igračka koja je usklađena sa evropskim standardima i propisima. Sadržaj: 16 komada sitnog nameštaja, krevet, sto, stolice, kada, lampa, sofa itd. Lift - može se pomerati gore-dole između prizemlja i prvog sprata Kućica za Barbi lutke (30 cm) opremljena je prikazanim priborom (18 komada). Dodatna oprema uključuje i pergolu sa baštenskim nameštajem i suncobranom. Nameštaj je napravljen od kombinacije drveta, plastike i tekstila. Lutke nisu uključene Dimenzije kuće: 75 × 39 × 120 cm Dimenzije pergole: 30 × 30 × 42 cm Pogodno za decu od 3 godine

Na ovom proizvodu trenutno nema unetih komentara


Pošaljite Komentar

YAS TOYS nastoji da sve fotografije i informacije koje su prikazane na sajtu budu precizne i tačne, ali ne može garantovati potpunu ispravnost.