× Poštovani kupci, pre nego što krenete kod nas zbog određenog artikla molimo Vas da nas pozovete i pitate da li je proizvod dostupan, ili nam pišite.
Lager se menja iz dana u dan jer nismo klasnična online prodavnica vec imamo prodajno mesto.

Partizanske avijacije 24, Bežanijska Kosa 063/264-204

Prsten za ljuljanje - crveni, 85cm

13.990,00 RSD
Uzrast:
1-12 godina
Proizvod za:
dečakedevojčice
Brend:
Woody Toys
Šifra:
91401

Ljuljaška za zabavu i opuštanje. Sedište je pleteno mrežom od užadi, metalni okvir je takođe zaštic´en konopcem. Korišc´eni materijal omoguc´ava udoban odmor i bezbedno ljuljanje. Ljuljaška se može koristiti samo sedec´i ili ležec´i. Okačen je metalnim prstenovima koji su provučeni kroz užad za vešanje. Konopci su čvrsto završeni zapečac´enim čvorom u donjem delu kruga. Prečnik kruga: 85 cm | Starost: 3+| Maksimalna nosivost: 100 kg ili za 1-2 dece | Težina: 7 kg | Dužina kanapa za vješanje je 170 cm. Ljuljaška je nagrađena kao pobednik konkursa IGRAČKA GODINE 2013. Ova ljuljaška je namenjena za upotrebu na otvorenom. Lokacija je pogodna na ravnoj, nebetonskoj, popločanoj i asfaltiranoj površini, sa minimalnim rastojanjem od 2 m od moguc´ih prepreka kao što su ograde, garaže, kuc´e, nadvišene grane, kablovi ili dalekovodi. .

Na ovom proizvodu trenutno nema unetih komentara


Pošaljite Komentar

YAS TOYS nastoji da sve fotografije i informacije koje su prikazane na sajtu budu precizne i tačne, ali ne može garantovati potpunu ispravnost.