× Poštovani kupci, pre nego što krenete kod nas zbog određenog artikla molimo Vas da nas pozovete i pitate da li je proizvod dostupan, ili nam pišite.
Lager se menja iz dana u dan jer nismo klasnična online prodavnica vec imamo prodajno mesto.

Partizanske avijacije 24, Bežanijska Kosa 063/264-204

PRIMEBEBE Autosedište grupa 0+/1 FUZZ TRUE BLUE ( od 0-18 kg)

6.950,00 RSD
Uzrast:
0-4 godine
Proizvod za:
bebedečakedevojčice
Brend:
Primebebe
Šifra:
171099

Fuzz autosedište je pogodna za decu od rođenja ( grupa 0+; od 0-13 kg) do otprilike 4 godine ( grupa 1; od 9-18 kg). Izrađena je u skladu s ECE744/04 standardom. Dodatni jastučići, udobni materijali izrade sedišta, te maximalan nagib sedišta će osigurati vašoj bebi sigurnu i udobnu vožnju u smeru obrnutom od kretanja automobila. Sedište je idealno i za veću decu - široke bočne stranice i blago nagnuti položaj će omogućiti detetu da sedi udobno i na dugim putovanjima. Mehanizam zatezanja pojaseva će vam olakšati i ubrzati smeštanje deteta u autosedištu. Pojasevi za vezivanje deteta imaju 5 sigurnosnih tačaka i obloženi mekim jasučićima. Visina pojaseva se lako i sigurno prilagođava visini deteta. Slikovna oznaka montiranja sedišta u automobil će vam olakšati montažu i s lakoćom rešiti sve nedoumice kod montaže..

Na ovom proizvodu trenutno nema unetih komentara


Pošaljite Komentar

YAS TOYS nastoji da sve fotografije i informacije koje su prikazane na sajtu budu precizne i tačne, ali ne može garantovati potpunu ispravnost.